Oftalmologia

TRACTAMENTS OPTOMÈTRICS

La optometria és la ciència que estudia el sistema visual, específicament les alteracions no patològiques com els defectes de refracció (miopia, hipermetropia, astigmatisme i presbícia), les disfuncions de la visió binocular (relació motora i sensorial entre els dos ulls), de l'acomodació (capacitat d'enfocament) i els trastorns de desenvolupament i l'aprenentatge en relació amb les habilitats visuals.

Igualment l'optometrista, com a professional sanitari d'atenció primària, està capacitat per prevenir i, si escau derivar a l'oftalmòleg patologies oculars per a la seva valoració i tractament.

L'estreta col·laboració entre l'optometrista i l'oftalmòleg permet una exploració exhaustiva de la funció visual.

A la unitat de optometria s'ofereixen tractaments optomètrics, per a la correcta compensació refractiva i comoditat visual dels pacients nens o adults; ja sigui a través de lents oftàlmiques, lents de contacte, prismes oftàlmics o exercicis visuals.

La teràpia visual consisteix en una sèrie d'exercicis específics que ajuden a potenciar el sistema visual, millorar la qualitat de visió i ens permeten aconseguir un rendiment i confort visual òptim.

Truca'ns al 93 815 27 46 o concerta una cita!