Oftalmologia

TRACTAMENTS AMB LÀSER

El làser en oftalmologia té diverses utilitats, el més conegut és el làser que s'utilitza per a la cirurgia refractiva per tal de prescindir de la correcció òptica com el LASIK i LASEK entre d'altres.

En oftalmologia podem usar també el làser amb finalitats terapèutiques, d'aquesta manera utilitzem el Làser YAG per realitzar la neteja de les lents intraoculars implantades en la cirurgia de cataractes o implantades per a finalitats refractives així com també el Làser Argó per a tractaments retinians que poden ser necessaris en pacients amb retinopatia diabètica o en pacients que presenten estrips retinians aguts notats en ocasions per mosques flotants d'aparició sobtada o visió de flaixos. En aquest últim cas la fotocoagulació amb làser Argó d'un estrip retinià agut o d'una zona retiniana degenerativa de risc pot prevenir l'aparició d'un despreniment de retina i d'aquesta manera evitar una cirurgia de despreniment de retina.

A la Clínica Roselló & Díaz Carandell podem orientar-los sobre els tractaments refractius que existeixen que, en qualsevol cas, han de ser personalitzats i posseïm els tractaments amb làser necessaris per a les patologies retinianes agudes o cròniques.

Truca'ns al 93 815 27 46 o concerta una cita!