Plaça Soler i Carbonell, 24, 1r 1a - 08800 Vilanova i la Geltrú
93 815 27 46
CA | ES | EN

GRADUACIONS DE PRECISIÓ

Per realitzar la graduació de les ulleres és precís comptar amb la resposta subjectiva del pacient al posar unes lents en una montura de prova, a aquest examen el denominem “graduació subjectiva”. En algunes ocasions , sobretot en nens i adults joves, aquesta resposta subjectiva pot variar en funció del moment del dia. Aquesta variació és deguda a l’acomodació o capacitat d’enfoc que presenta el múscul ciliar de l’ull.

En aquests casos en els que ens trobem una variabilitat en la graduació subjectiva , s’ha de realitzar una graduació objectiva , que no dependrà de la resposta del pacient. Aquest tipus de graduació es realitza sota l’efecte d’unes gotes que paralitzen l’enfoc (ciclopentolato). D’aquesta manera podem saber la graduació real i contrastar-la amb la graduació subjectiva del pacient.

En aquells casos en que no poguem obtenir resposta del pacient com en el cas del nens petits i pacients discapacitats, aquesta seria l’única manera de poder fer una graduació de manera fiable i precisa.

Vine a veure'ns!
A les nostres instal.lacions disposem de les últimes tecnologies en oftalmologia, cirurgia oral i maxil.lofacial i cirurgia estètica facial.
Concertar cita