Estètica facial

TRACTAMENT AMB ÀCID HIALURÒNIC

L'àcid hialurònic és una substància que es troba de forma natural en el nostre organisme i que contribueix a hidratar la pell, però amb el pas del temps la seva presència disminueix notablement produint un envelliment de la pell amb l'aparició d'arrugues i pèrdua de fermesa. Gràcies a la seva gran capacitat per rejovenir i hidratar la pell s'empra en tractaments cosmètics indicats per combatre les arrugues d'expressió, la pèrdua de volum dels llavis i pòmuls.

Les zones més comunes en què s'aplica són:

  • Contorn i comissura dels llavis.
  • Volum labial i facial.
  • Arrugues labials.
  • Solcs nasogenians (línies d'expressió que van des d'ambdós bandes del nas cap a la boca).
  • Potes de gall.

L'àcid hialurònic sempre ha de ser injectat per metges especialistes i en centres autoritzats. Es tracta d'un tractament ràpid que sol realitzar-se de forma ambulatòria. No sol ser un procediment dolorós.

Després de sotmetre al tractament podria aparèixer de forma transitòria un lleuger enrogiment, inflor o petit hematoma a la zona injectada. La majoria d'aquests efectes solen desaparèixer en un curt període de temps que oscil·la entre les 48 hores des que es va realitzar l'aplicació fins a una setmana després.

Els resultats estètics del tractament de farciment amb àcid hialurònic són immediats ja que la substància injectada omple les arrugues. L'efecte de l'àcid hialurònic sol durar uns 6-9 mesos. Per això se sol fer aproximadament una o dues vegades l'any.

Truca'ns al 93 815 27 46 o concerta una cita!