Estètica facial

TRACTAMENT DE TAQUES DE LA PELL (IPL)

Un dels tractaments més efectiu i complet per eliminar les taques a la cara o mans és el IPL o tractament de llum polsada, enfocat principalment a tractar lentigens i taques puntuals i proporcionar un rejoveniment global i uniforme.

És un tractament no invasiu. La llum intensa polsada emet una banda ampla de llum sobre l'àrea que es va a tractar. Sense danyar la pell, aquesta llum va penetrant en els teixits i convertint-se en energia tèrmica, en calor. Aquesta calor es va absorbint pels vasos dilatats o pel pigment de les taques que seran eliminats per un procés natural de reconstitució o reparació de la pell.

El resultat és una pell d'aparença més jove.

El tractament s'ha d'iniciar amb la pell perfectament neta, sense maquillatge ni cremes. Es realitza utilitzant un gel fred sobre la zona que permet la transmissió de l'energia de la llum i un sistema de refredament que protegeix les capes més superficials de la pell.

En funció de la mida de la zona a tractar el procediment pot durar des de 30 minuts fins a una hora. Després del tractament el pacient pot maquillar-se i incorporar-se a la seva vida normal.

Els resultats són evidents des de la primera sessió. Es necessiten entre 3 i 5 sessions amb un interval com a mínim de tres setmanes. Les millores es noten de manera progressiva. En primer lloc, desapareixen les taques i vermellors i així la pell va recuperant un to molt més uniforme. A mesura que avança el tractament es va notant una millora general en la qualitat de la pell.

Truca'ns al 93 815 27 46 o concerta una cita!