Estètica facial

CIRURGIA DEL NAS: RINOPLÀSTIA I SEPTOPLÀSTIA

L'objectiu d'aquesta intervenció quirúrgica consisteix a resoldre problemes estètics i funcionals del nas. Podem aconseguir una harmonització de la cara i solucionar possibles desviaments de l'envà nasal, que dificulten la respiració a través del nas (septoplàstia).

La rinoplàstia pot solucionar problemes de mida, amplària, volum, posició de les finestres o perfil del nas, permetent canviar la forma de la punta nasal, millorar l'aspecte de les fosses nasals o corregir asimetries. Des d'un punt de vista funcional, també pot corregir alguns problemes respiratoris, provocats per una desviació de l'envà.

Totes les persones que volen sotmetre a aquesta intervenció quirúrgica ho fan tant per motius estètics com per resoldre problemes funcionals.

Aquesta tècnica quirúrgica se sol realitzar sota anestèsia general i la durada pot variar, segons la complexitat de la intervenció, entre una i dues hores. Si es tracta d'una rinoplàstia de farciment dura uns quinze minuts i es realitza amb anestèsia local.

La cirurgia del nas es porta a terme a través d'un procediment tancat (les incisions s'amaguen dins del nas) o obert (mitjançant una incisió a través de la columela). A continuació, el cirurgià aixeca els teixits tous que cobreixen el nas per tenir accés a l'estructura, podent reduir-la o augmentar-la amb cartílag empeltat d'altres àrees del cos del pacient, com l'orella o l'envà. Si l'envà està desviat, el cirurgià procedeix a redreçar i corregir així el problema respiratori. Una vegada que l'estructura subjacent del nas està esculpida, es tanquen les incisions.

Després d'aquest tipus d'intervenció cal tenir molta paciència per arribar al resultat final. Sol passar que, a causa del embenat o la inflamació nasal, el pacient pugui tenir problemes per respirar pel nas. En el cas de tenir molèsties es poden prendre medicaments per al dolor, antiinflamatoris i descongestionants. El pacient ha d'evitar qualsevol trauma a la zona durant les primeres setmanes després de la cirurgia. El guix o fèrula se sol retirar al cap d'una setmana, disminuint poc a poc la inflamació.

Truca'ns al 93 815 27 46 o concerta una cita!