Plaça Soler i Carbonell, 24, 1r 1a - 08800 Vilanova i la Geltrú
93 815 27 46
CA | ES | EN

EQUIP

NOEMÍ ROSELLÓ
Especialitzada en oftalmologia

Formació
La Dra. Noemí Roselló és Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili, especialitzada en Oftalmologia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.
L'any 2009 ha obtingut el Diploma d'Estudis Avançats per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el treball d'investigació "Agudeza visual, calidad visual subjetiva y calidad de vida tras el implante simétrico de lentes multifocales intraoculares".

Càrrecs
Metge Adjunt especialista en Oftalmologia a l'Hospital JOAN XXIII Tarragona.

Docència
Des de l'any 2006, la Dra. Roselló col·labora com a professora a la Universitat Autònoma de Barcelona, on imparteix classes a la Llicenciatura en Medicina i al Curs de Doctorat en Oftalmologia.

Investigació
La Dra. Roselló és investigadora del projecte de recerca "Implante bilateral de lente intraocular multifocal en la cirugía de las cataratas. Análisis de los resultados visuales y de la independencia de gafas". Ha finalitzat els cursos de Doctorat i actualment treballa en la seva tesi doctoral.

Dies de visita
Dilluns, Dijous, Divendres
Vine a veure'ns!
A les nostres instal.lacions disposem de les últimes tecnologies en oftalmologia, cirurgia oral i maxil.lofacial i cirurgia estètica facial.
Concertar cita