Plaça Soler i Carbonell, 24, 1r 1a - 08800 Vilanova i la Geltrú
93 815 27 46
CA | ES | EN

EQUIP

JARA JIMÉNEZ UDINA
Diplomada en Òptica i Optometria

Formació
Diplomada en Òptica i Optometria. Escola universitària d'Òptica i Optometria de Terrassa 2003. Universitat Politècnica de Catalunya.
Actualment cursant el Màster Universitari en Optometria i Investigació Clínica; (MSc in Clinical Optometry) realitzant el programa de pràctiques a les instal.lacions de la Pennsylvania College of Optometry. (Philadelphia, Estats Units).
Ha realitzat diferents cursos en Baixa visió, Tomografia de coherència òptica, Perimetria computeritzada, Degeneració Macular associada a l'edat, Diagnòstic a temps del Glaucoma entre d'altres.

Càrrecs
Va col.laborar amb la ONG "Proyecto Visión" realitzant tasques de refracció en escoles i de cooperació en les cirurgies de cataractes, glaucoma i tracoma al St Louise Eye Clinic, Mekelle, Etiòpia.
Té experiència tant en establiment d'òptica (gabinet optomètric, contactologia, taller, venta i gestió) com en clínica oftalmològica (gabinet optomètric , campimetries , biometries , topografies, retinografies, control pre i post quirúrgic en la cirurgia de cataractes, cooperació en quiròfan en les cirurgies menors ambulatòries i en les de cataractes.
Afiliació
Col·legiada al Col·legi Nacional d'Òptics i Optometristes d'Espanya amb el número: 16.975.

Dies de visita
Dilluns, Dijous, Divendres
Vine a veure'ns!
A les nostres instal.lacions disposem de les últimes tecnologies en oftalmologia, cirurgia oral i maxil.lofacial i cirurgia estètica facial.
Concertar cita