Plaça Soler i Carbonell, 24, 1r 1a - 08800 Vilanova i la Geltrú
93 815 27 46
CA | ES | EN

CIRURGIA CAPILAR

L'empelt de cabell

L'empelt capil lar és una intervenció quirúrgica que permet recuperar el cabell perdut mitjançant un acte trasplantament i s'aplica tant a homes com a dones. És una tècnica que pot produir resultats visualment sorprenents.

Abans de tot cal fer un examen capil·lar i obtenir un historial clínic que permetrà als especialistes de valorar i adequar el tipus d'intervenció a l'exigència del pacient.

Hi ha dues tècniques d'empelt capil lar, segons la diferent manera en què s'obtenen els fol.licles.


Tècnica FUE (extracció d'unitats foliculars)

Consisteix a aconseguir els fol·licles d'una manera individual. És un mètode mínimament invasiu que no deixa cicatrius visibles. Amb aquesta tècnica s'ha de afaitar la zona donant que sol ser la part posterior del cap. Ve usada per a intervencions destinades a cobrir poca quantitat de pèl com la cobertura de cicatrius o alopècies de poca extensió. Es realitza amb anestèsia local.

Amb aquesta tècnica no existeix postoperatori i es pot decidir el nombre exacte de fol·licles que s'obtindran i/o implantaran.


Tècnica FUSS (extracció d'unitats foliculars amb tira)

És una tècnica de microempelt on s'extreu una tira de pell de la zona donant de la qual després s'obtenen els fol.licles.

La zona donant que sol ser la part posterior del cap ve tancada amb una sutura que deixa que el pèl creixi a través de la cicatriu que així quedarà pràcticament invisible.

Aquesta tècnica permet realitzar una gran quantitat d'empelts i és la més usada per alopècies de gran extensió.

Vine a veure'ns!
A les nostres instal.lacions disposem de les últimes tecnologies en oftalmologia, cirurgia oral i maxil.lofacial i cirurgia estètica facial.
Concertar cita